S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov  / 

Energetska sanacija bolnišnice Slovenj Gradec

Projekt je predlagala Tanja, ker: "...ob vstopu v slovenske bolnišnice marsikoga spreleti srh ob njihovi dotrajanosti, zato so projekti, kot je energetska sanacija bolnišnice v Slovenj Gradcu, nujno potrebni..."


Oglejte si video o projektu

Kratek opis projekta

Ob vstopu v slovenske bolnišnice marsikoga spreleti srh ob njihovi dotrajanosti, zato so projekti, kot je energetska sanacija bolnišnice v Slovenj Gradcu, nujno potrebni. Pred kratkim je eden izmed bližnjih sorodnikov potreboval njihovo oskrbo, zato sem bila prijetno presenečena nad narejenimi izboljšavami. Bolnišnica je po prenovi veliko bolj prijazna do bolnikov in zaposlenih, na prvem mestu pa so prav gotovo prihranki, pridobljeni z zmanjšanjem stroškov tako za ogrevanje kot za hlajenje, ki bodo bolnišnici, ki se že dolgo bori s pomanjkanjem sredstev, še kako prišli prav. Brez pomoči Evrope prenove bolnišnice verjetno še dolgo ne bi bilo.

Projekt je bil sofinanciran iz Kohezijskega sklada.

Barvni ornament

Informacije o pridobivanju evropskih sredstev na spletni strani

Ali se vam zdi, da je na spletni strani dovolj informacij o pridobivanju evropskih sredstev?

  • informacij je preveč
  • informacij je ravno prav
  • informacije so pomankljive
  • informacij ni dovolj
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana

RSS      Stik      Struktura strani