S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

GRADIVA O EKOREMEDIACIJAH

Akcije dokumenta

v okviru izvajanja podporne aktivnosti tehnične pomoči z nazivom »Izdelava študije o vključenosti javnosti in spodbujanje vključevanja javnosti v pripravo projektnih predlogov za trajnostni razvoj lokalnih skupnosti na zavarovanih območjih in območjih Natura 2000 v Sloveniji«

V skrbi za razvoj zavarovanih območij in območij Natura 2000 izvaja Služba Vlade RS za lokalno samoupravo in regionalno politiko v sodelovanju z Mednarodnim centrom za ekoremediacije Univerze v Mariboru projekt, katerega cilj je pomagati subjektom spodbujanja razvoja na regionalni ravni, območnim razvojnim partnerstvom in občinam pri vključevanju javnosti v načrtovanje in izvajanje projektov na zavarovanih območjih in posebnih varstvenih območjih Natura 2000 v Sloveniji. Na podlagi pridobljenih ključnih podatkov iz terena je bilo razvito Orodje ERM, kot pripomoček za načrtovanje in izvajanje projektov na zavarovanih območjih in območij Natura 2000 v Sloveniji ter pripravljen priročnik za izvajanje orodja, vključno z vrsto ostalega podpornega in usmerjevalnega gradiva.

Barvni ornament

Informacije o pridobivanju evropskih sredstev na spletni strani

Ali se vam zdi, da je na spletni strani dovolj informacij o pridobivanju evropskih sredstev?

  • informacij je preveč
  • informacij je ravno prav
  • informacije so pomankljive
  • informacij ni dovolj
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana

RSS      Stik      Struktura strani