S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov  /  Obveščanje javnosti  /  Javnomnenjske raziskave

Javnomnenjske raziskave

Raziskave javnega mnenja na temo evropskih skladov.

Junij 2008
Služba Vlade RS za lokalno samoupravo in regionalno politiko je junija 2008 naročila javnomnenjsko raziskavo o poznavanju namembnosti in možnosti črpanja evropskih sredstev v Sloveniji.
November 2008
Novembra 2008 je bila ponovno izvedena javnomnenjska raziskava na temopoznavanja namembnosti in možnosti črpanja evropskih sredstev v Sloveniji.
Julij 2009
Služba Vlade RS za lokalno samoupravo in regionalno politiko je z javnomnenjsko raziskavo na temo Evropske kohezijske politike želela ugotoviti učinek medijske kampanje, ki je potekla od konca meseca marca 2009 do meseca junija 2009.
November 2010
Z raziskavo, ki smo jo izvajali v drugi polovici novembra 2010 smo želeli ugotoviti poznavanje evropske kohezijske politike in poznavanje evropskih skladov.
November 2011
Z raziskavo, ki smo jo izvajali v drugi polovici novembra 2011 smo želeli ugotoviti poznavanje evropske kohezijske politike in poznavanje evropskih skladov.
Marec 2013
Z raziskavo, ki smo jo izvajali v začetku leta 2013 smo želeli ugotoviti poznavanje evropske kohezijske politike in poznavanje evropskih skladov v preteklem letu.
November 2013
Z raziskavo, ki smo jo izvajali v novembru 2013 smo želeli ugotoviti poznavanje evropske kohezijske politike in poznavanje evropskih skladov v preteklem letu.
November 2014
 
Akcije dokumenta
Barvni ornament

Informacije o pridobivanju evropskih sredstev na spletni strani

Ali se vam zdi, da je na spletni strani dovolj informacij o pridobivanju evropskih sredstev?

  • informacij je preveč
  • informacij je ravno prav
  • informacije so pomankljive
  • informacij ni dovolj
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana

RSS      Stik      Struktura strani