S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov  /  Skladi  /  Primeri dobrih praks  /  Kohezijski sklad  /  Celovito varovanje vodnih virov podtalnice Ptujskega polja – I. faza (2004-2006)

Celovito varovanje vodnih virov podtalnice Ptujskega polja – I. faza (2004-2006)

Akcije dokumenta
 

Namen obravnavanega regionalnega projekta je tako rekonstrukcija in tehnološka nadgradnja obstoječe čistilne naprave odpadnih vod mesta Ptuj, širitev ter izboljšave kanalizacijskega omrežja, ki gravitira na CČN Ptuj, graditev, oziroma izgradnja manjših kanalizacijskih sistemov, ki ne bodo povezani na ptujsko CČN (kanalizacijski cevovodi in manjše čistilne naprave).

S tem se bo zmanjšal negativen vpliv na kvaliteto podtalnice in pripomoglo zagotoviti zdravstveno neoporečno vodo iz vodovodnega sistema. Z zamenjavo obstoječih azbestno cementnih vodovodnih cevi na področju Mestne občine Ptuj ter na področju občin Hajdina, Markovci, Gorišnica, Videm, Kidričevo in Starše se bodo zmanjšale izgube v sistemu. Celotna vrednost projekta znaša 35,5 mio EUR, od tega je predvideno sofinanciranje iz Kohezijskega sklada v višini 19,5 mio EUR. Projekt bo predvidoma zaključen v letu 2010.

 

Barvni ornament

Informacije o pridobivanju evropskih sredstev na spletni strani

Ali se vam zdi, da je na spletni strani dovolj informacij o pridobivanju evropskih sredstev?

  • informacij je preveč
  • informacij je ravno prav
  • informacije so pomankljive
  • informacij ni dovolj
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana

RSS      Stik      Struktura strani