S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov  /  Skladi  /  Primeri dobrih praks  /  Evropski sklad za regionalni razvoj  /  Grad Mokrice (obnova grajskega kompleksa Mokrice) (2004-2006)

Grad Mokrice (obnova grajskega kompleksa Mokrice) (2004-2006)

Akcije dokumenta
 

Cilj projekta Obnova grajskega kompleksa Mokrice je bila sanacija celotnega kompleksa Mokric – namestitvenega dela z vsemi pripadajočimi objekti in površinami, ki bo predstavljala zaokroženo turistično točko v sklopu ponudbe Term Čatež.

Projekt se je pričel novembra 2004 z gradbenimi deli na objektu kuhinje Gradu Mokrice; ta faza se je zaključila do konca leta 2004. Nato so se v naslednjih fazah do konca leta 2005 izvedla gradbena dela na kaščah, do avgusta oz. septembra 2006 gradbena in obrtniška dela na samem gradu Mokrice, na objektu Vrtnarjeva in Logarjeva vila, projekt pa se je zaključil konec septembra 2006 s celostno obnovo kompleksa. Grad Mokrice je poleg svojega golf igrišča znan tudi po vrhunski kuhinji s ponudbo mednarodnih in domačih jedi ter vrhunskih vin. V restavraciji je 250, na vrtu pa 200 sedežev, v gradu so še aperitiv bar, poročna dvorana, klubski prostori, dvorane za sestanke in prireditve.

Projekt je bil sofinanciran s pomočjo ESRR v višini 0,9 mio EUR, kjer je EU prispevala slabih 0,7 mio EUR medtem ko je celotna vrednost projekta 2,3 mio EUR.

Barvni ornament

Informacije o pridobivanju evropskih sredstev na spletni strani

Ali se vam zdi, da je na spletni strani dovolj informacij o pridobivanju evropskih sredstev?

  • informacij je preveč
  • informacij je ravno prav
  • informacije so pomankljive
  • informacij ni dovolj
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana

RSS      Stik      Struktura strani