S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov  /  Skladi  /  Primeri dobrih praks  /  Evropski sklad za regionalni razvoj  /  Hotel Palace Portorož (2004-2006)

Hotel Palace Portorož (2004-2006)

Akcije dokumenta
 

Temeljni cilj projekta je obnova starega Hotela Palace, ki predstavlja kulturni in zgodovinski spomenik, ter njegova razširitev z namenom zagotavljanja visoko kakovostne turistične ponudbe (kategorija 5 *).

Projekt zajema aktivnosti projektiranja, gradbeno obrtniških in inštalacijskih del, opremljanja ter zunanje ureditve in traja od aprila do 2006 do junija 2008. Prenovljeni hotel najvišje kategorije bo s svojo zunanjostjo in z notranjostjo pripovedoval o najbolj privlačnih dogodkih iz zgodovine hotela in zgodovine portoroškega turizma, primeren pa bo tudi za protokolarne dogodke na najvišji ravni. Stara palača bo slogovno in vsebinsko zvesta izvirniku, novi del pa bo z oblikovanjem in notranjo opremo ter poimenovanjem sob sledil znanim osebnostim iz različnih obdobij, ki jih je hotel gostil skozi čas.
Celotna vrednost projekta je ocenjena na 38 mio EUR, od tega prispeva EU 3 mio EUR v okviru celotnega ESRR prispevka, ki znaša 4 mio EUR.

Barvni ornament

Informacije o pridobivanju evropskih sredstev na spletni strani

Ali se vam zdi, da je na spletni strani dovolj informacij o pridobivanju evropskih sredstev?

  • informacij je preveč
  • informacij je ravno prav
  • informacije so pomankljive
  • informacij ni dovolj
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana

RSS      Stik      Struktura strani