S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov  /  Skladi  /  Primeri dobrih praks  /  Evropski sklad za regionalni razvoj  /  Obrtno industrijska cona Podkraj-občina Hrastnik (2004-2006)

Obrtno industrijska cona Podkraj-občina Hrastnik (2004-2006)

Akcije dokumenta
 

Splošni cilj je povečanje obsega naložb v javno gospodarsko infrastrukturo v pristojnosti lokalnih skupnosti. Specifični cilj je zagotavljanje ustreznih površin za ekonomske dejavnosti v lokalnem in regionalnem okolju z namenom povečanja domačih in tujih neposrednih naložb.

Konkreten namen projekta je pridobitev novih gradbenih parcel za pridobitev potencialnih investitorjev s področja obrti in industrije in s tem okrepiti gospodarsko moč občine in širiti zaposlitvene možnosti lokalnemu prebivalstvu. Del projekta ureditve navedenega prostora predvideva tudi ureditev dveh platojev, ki bosta namenjena za izvedbo različnih sejmov ter večjih občinskih in regijskih prireditev v naravnem okolju. Zgornja ploščad bo služila tudi kot parkirišče za tovorna in osebna vozila in kot sejemski prostor. Projekt se je izvajal od začetka leta 2004 (v prvi fazi z nakupom zemljišč in pripravo projektne dokumentacije) do konca leta 2005 (s fazo gradnje).

Projekt v višini dobrih 3,8 mio EUR je bil s strani EU sofinanciran v višini 2,1 mio EUR.

Barvni ornament

Informacije o pridobivanju evropskih sredstev na spletni strani

Ali se vam zdi, da je na spletni strani dovolj informacij o pridobivanju evropskih sredstev?

  • informacij je preveč
  • informacij je ravno prav
  • informacije so pomankljive
  • informacij ni dovolj
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana

RSS      Stik      Struktura strani