S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov  /  Skladi  /  Primeri dobrih praks  /  Evropski sklad za regionalni razvoj  /  Prenova, modernizacija ter izgradnja javne komunalne infrastrukture v okviru poslovnih con - IC Ptuj (2004-2006)

Prenova, modernizacija ter izgradnja javne komunalne infrastrukture v okviru poslovnih con - IC Ptuj (2004-2006)

Akcije dokumenta
 

Namen projekta izgradnje in opremljanja IC Ptuj je zagotoviti pogoje za smotrno izkoriščanje prostora in sinergijske učinke naložb iz javnih in zasebnih sredstev in tako doseči strateške cilje gospodarskega razvoja občine z aktiviranjem prostorskih zmogljivosti za potrebe gospodarstva.

Primer uspešnega projekta je IC Ptuj, za katerega je Mestna občina Ptuj v skladu z javnim razpisom v letu 2006 zgradila in prenovila javno in komunalno infrastrukturo.

Temeljni cilj projekta je vzpostavitev podjetniškega okolja, ki bo aktiviralo vse vire za uspešno rast podjetij ter optimalno izkoriščanje podjetniških in inovacijskih potencialov v regiji. Cono bo upravljalo Znanstveno raziskovalno središče Bistra Ptuj, ki bo skrbelo za njeno trženje, promocijo in dolgoročno razširitev in uveljavitev v tem prostoru. Med cilj projekta IC Ptuj je ustvariti 135 novih neto delovnih mest, ki se bodo zapolnila posredno preko domačih in tujih neposrednih naložb.

Barvni ornament

Informacije o pridobivanju evropskih sredstev na spletni strani

Ali se vam zdi, da je na spletni strani dovolj informacij o pridobivanju evropskih sredstev?

  • informacij je preveč
  • informacij je ravno prav
  • informacije so pomankljive
  • informacij ni dovolj
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana

RSS      Stik      Struktura strani