S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov  /  Skladi  /  Primeri dobrih praks  /  Evropski sklad za regionalni razvoj  /  Program za izvedbo projektov športno-turistične infrastrukture - Kajakaški center Solkan (2004-2006)

Program za izvedbo projektov športno-turistične infrastrukture - Kajakaški center Solkan (2004-2006)

Akcije dokumenta
 

Kajakaški center Solkan je primer zelo uspešnega projekta, saj je dosegal zelo dobre rezultate. Dosegel je povečanje nočitev za 3.134 v opazovanem obdobju 2004-2006, kar predstavlja slabo tretjino vseh nočitev na celotnem instrumentu. Število dnevnih gostov se je povečalo za 2.512, kar predstavlja več kot polovico vseh gostov na instrumentu.

Objekti so bili zgrajeni v predvidenih časovnih okvirih do konca leta 2005. Investicija je bila namenjena ureditvi celotne spremljajoče infrastrukture ob kajakaški progi na Soči tako za potrebe rekreativnega udejstvovanja kot za vrhunske športnike in mednarodne prireditve in sicer je zajemala:

  • informacijski objekt in nadstrešnico (sanacija odlagališča odpadkov, komunalna oprema in zunanja ureditev za inf.objekt in nadstrešnico, oprema, konstrukcija za vratca kajakaške proge);

  • večnamenski klubski objekt (komunalna oprema in zunanja ureditev, tribuna, oprema objekta, kajakaške proge, oprema telovadnice in fitnesa, oprema za izvedbo kajakaške šole).

 

Barvni ornament

Informacije o pridobivanju evropskih sredstev na spletni strani

Ali se vam zdi, da je na spletni strani dovolj informacij o pridobivanju evropskih sredstev?

  • informacij je preveč
  • informacij je ravno prav
  • informacije so pomankljive
  • informacij ni dovolj
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana

RSS      Stik      Struktura strani