S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov  /  Skladi  /  Primeri dobrih praks  /  Evropski sklad za regionalni razvoj  /  Šolski hotel Astoria (2004-2006)

Šolski hotel Astoria (2004-2006)

Akcije dokumenta
 

Projekt se je pričel junija 2005 ter se zaključil decembra 2006, aktivnosti pa so se v glavnem nanašale na gradbeno obrtna dela in nabavo in montažo notranje opreme.

Cilji projekta so uveljavitev sistema šolskega hotela s ciljem izboljšanja kakovosti izobraževanja bodočih gostinskih in turističnih delavcev, izboljšanje obstoječih nastanitvenih kapacitet in ostalih spremljajočih, ureditev novih dodatnih visokokvalitetnih nastanitvenih kapacitet, ureditev dodatne ponudbe turističnega objekta predvsem za potrebe športnega udejstvovanja, aktivnega preživljanja prostega časa (bazenski kompleks, fitnes, saune, masaže…) in zdravstvenih storitev ter ureditev dodatnih prostorov za potrebe kongresne dejavnosti, ki omogoča napolnitev hotela izven sezone.

Celotna vrednost projekta v višini 2,1 mio EUR je v višini 1,1 mio EUR sofinancirana s strani EU, celotna višina prispevka ESRR pa je skupaj s slovensko udeležbo 1,5 mio EUR.

Barvni ornament

Informacije o pridobivanju evropskih sredstev na spletni strani

Ali se vam zdi, da je na spletni strani dovolj informacij o pridobivanju evropskih sredstev?

  • informacij je preveč
  • informacij je ravno prav
  • informacije so pomankljive
  • informacij ni dovolj
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana

RSS      Stik      Struktura strani