S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov  /  Skladi  /  Primeri dobrih praks  /  Evropski sklad za regionalni razvoj  /  Štirisedežnica in smučarska proga Prevala Kanin (2004-2006)

Štirisedežnica in smučarska proga Prevala Kanin (2004-2006)

Akcije dokumenta
 

Cilj projekta oz. investicije je odstranitev obstoječe dvosedežnice Sedlo, izvedba nove štirisedežnice podi – Prevala in ureditev nove 2 kilometra dolge smučarske proge od Sedla do Prevale. Posodobitev omenjene infrastrukture kaninskih smučišč bo pripomogla k oživitvi turistične ponudbe smučišča Kanin in spodbudila razvoj turizma celotnega bovškega območja.

Aktivnosti v okviru projekta so se pričele s pripravo dokumentacije septembra 2005, zaključile pa so se z izvedbo del in montažo opreme do oktobra 2006.

Vrednost celotnega projekta je 4,3 mio EUR, v okviru katere je del EU 0,6 mio EUR, celoten prispevek ESRR s slovensko udeležbo pa 0,8 mio EUR. Preostala sredstva so zagotovili zasebni investitorji.

Opomba: Pogled s kaninskega Sedla na mejno sedlo Prevala. Zarjavele ostanke dvosedežnice bodo nadomestili s sodobno štirisedežnico.

Barvni ornament

Informacije o pridobivanju evropskih sredstev na spletni strani

Ali se vam zdi, da je na spletni strani dovolj informacij o pridobivanju evropskih sredstev?

  • informacij je preveč
  • informacij je ravno prav
  • informacije so pomankljive
  • informacij ni dovolj
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana

RSS      Stik      Struktura strani