S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov  /  Skladi  /  Primeri dobrih praks  /  Evropski sklad za regionalni razvoj  /  Štirisedežnica Vitranc (2004-2006)

Štirisedežnica Vitranc (2004-2006)

Akcije dokumenta
 

Cilj projekta oz. namen investicije je izgradnja štirisedežnice Vitranc1 s sistemom umetnega zasneževanjan ter z modernizacijo žičniške infrastrukture v Kranjski Gori izboljšati konkurenčne sposobnosti RTC Žičnice Kranjska Gora.

Projekt se je pričel septembra 2005 in je bil v celoti zaključen oktobra 2006. Izvedba je bila razdeljena v tri faze: priprava projektne dokumentacije, ki je bila izvedena septembra 2005, sledila so gradbena dela za postavitev štirisedežnice, ki so bila končana do konca leta 2005, projekt pa se je zaključil s pripravo štirisedežnice za obratovanje junija 2006.

Vrednost celotne investicije je 3,2 mio EUR, EU dela je za 0,5 mio EUR, celoten prispevek ESRR pa znaša 0,6 mio EUR. Preostala sredstva so zagotovljena iz zasebnih virov.

Barvni ornament

Informacije o pridobivanju evropskih sredstev na spletni strani

Ali se vam zdi, da je na spletni strani dovolj informacij o pridobivanju evropskih sredstev?

  • informacij je preveč
  • informacij je ravno prav
  • informacije so pomankljive
  • informacij ni dovolj
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana

RSS      Stik      Struktura strani