S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov  /  Skladi  /  Primeri dobrih praks  /  Evropski sklad za regionalni razvoj  /  Tehnološki park Ljubljana (2004-2006)

Tehnološki park Ljubljana (2004-2006)

Akcije dokumenta
 

Cilji projekta so priprava strategije, programa in razvoja storitev tehnološkega parka Ljubljana Brdo, vzpostaviti infrastrukturo za podjetja v zgodnji fazi razvoja (predinkubator in inkubator), infrastrukturo za podjetja v fazi rasti, infrastrukturo za podjetja v fazi internacionalizacije in infrastrukturo za storitvena podjetja podpornega okolja.

Projekt je trajal od julija 2004 s prvimi študijami in analizami do konca 2007, ko so se v tehnološki park Ljubljana Brdo vselili prvi inkubiranci. Tehnološki park Ljubljana predstavlja okolje, ki omogoča pospešeno reševanje problemov motivacije, klime in razmaha tehnološkega podjetništva. Hkrati pa je vmesnik, v katerem raziskovalci neposredno čutijo utrip industrije in trga. Hkrati spodbuja nastajanje, delovanje in rast tehnoloških družb. Zagotavlja ustrezno infrastrukturo ter nudi pomoč na tržnem, finančnem in tehnološkem področju.

Skupna vrednost projekta je 34,8 mio EUR, prispevek ESRR je 8,1 mio EUR, od tega je delež EU 6,1 mio EUR.

Barvni ornament

Informacije o pridobivanju evropskih sredstev na spletni strani

Ali se vam zdi, da je na spletni strani dovolj informacij o pridobivanju evropskih sredstev?

  • informacij je preveč
  • informacij je ravno prav
  • informacije so pomankljive
  • informacij ni dovolj
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana

RSS      Stik      Struktura strani