S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov  /  Skladi  /  Primeri dobrih praks  /  Evropski sklad za regionalni razvoj  /  Tehnopolis Celje (2004-2006)

Tehnopolis Celje (2004-2006)

Akcije dokumenta
 

Strateški cilj projekta Tehnopolis – Tehnološki park Celje je vzpostaviti okolje z visokim razvojnim potencialom, ki bo pritegnilo domače in tuje investicije. Projekt se je pričel marca 2006 s fazo priprave na izgradnjo ter pridobivanjem potrebne dokumentacije in dovoljenj, nadaljeval konec septembra 2006 s fazo gradnje ter zaključil v začetku leta 2007 s t.i. fazo zagona, torej zaključkom gradnje in pričetkom oddajanja v najem.

Skupna vrednost projekta je 7,2 mio EUR, od tega je prispevek ESRR 2,1 mio EUR, od tega delež EU 1,6 mio EUR. Projekt se je dofinanciral s 5,1 mio EUR zasebnih virov.

Tehnološki park Celje je vsebinski podprogram celovitega integralnega projekta Tehnopolis Celje, ki ima 7 ključnih podprogramov. Površina Tehnološkega parka je 50.170 m2 in vključuje 12 objektov, kjer najdejo mesto tehnološka podjetja, razvojne institucije, tehnološki centri in centri znanja iz Slovenije, Evrope in sveta. V povezavi z Mednarodno univerzo Celje, bo Tehnološki park predstavljal ključno razvojno in inovacijsko infrastrukturo za hitrejši razvoj Savinjske regije, vzhodne kohezijske regije in osnovo za prenos tehnologij in “know how-a” v jugovzhodno Evropo.

Barvni ornament

Informacije o pridobivanju evropskih sredstev na spletni strani

Ali se vam zdi, da je na spletni strani dovolj informacij o pridobivanju evropskih sredstev?

  • informacij je preveč
  • informacij je ravno prav
  • informacije so pomankljive
  • informacij ni dovolj
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana

RSS      Stik      Struktura strani