S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov  /  Obveščanje javnosti  /  Novice evropskih skladov  /  Aktualne novice  /  Evropska sredstva za pridobitev novih prostorov za Fakulteto za informacijske študije v Novem mestu

Evropska sredstva za pridobitev novih prostorov za Fakulteto za informacijske študije v Novem mestu

Služba Vlade RS za razvoj in kohezijsko politiko, v vlogi organa upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, je potrdila projekt Pridobitev novih prostorov za Fakulteto za informacijske študije. Za naložbo v nakup nepremičnine v vrednosti slabih 2 milijona evrov, bo približno 1,5 milijona evrov prispeval Evropski sklad za regionalni razvoj.

Z uresničitvijo naložbe bo Fakulteta za informacijske študije pridobila nove prostore, ki ji bodo omogočali delovanje  na enotni lokaciji.

V okviru projekta bo kupljena tudi nova raziskovalna oprema, ki bo zagotavljala osnovne pogoje za razvoj novih tehnologij ter še tesnejše sodelovanje med raziskovalno sfero in uporabniki znanja, s čimer se bo še bolj krepil prenos znanj iz akademske sfere v javni, profitni in neprofitni sektor ter spodbujal interdisciplinarni pristop raziskovanja. Navedeno gre tudi z roko v roki s ciljem fakultete, postati tovarna znanja s področja informatike,

Več informacij: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Akcije dokumenta
Barvni ornament

Informacije o pridobivanju evropskih sredstev na spletni strani

Ali se vam zdi, da je na spletni strani dovolj informacij o pridobivanju evropskih sredstev?

  • informacij je preveč
  • informacij je ravno prav
  • informacije so pomankljive
  • informacij ni dovolj
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana

RSS      Stik      Struktura strani