S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov  /  Obveščanje javnosti  /  Novice evropskih skladov  /  Aktualne novice  /  Izdelava predhodnih ocen za izvajanje finančnih instrumentov 2014-2020 - vprašalnik

Izdelava predhodnih ocen za izvajanje finančnih instrumentov 2014-2020 - vprašalnik

Vprašalnik odprt samo še do 29.05.2015.

Služba vlade za razvoj in kohezijsko politiko in podjetje PricewaterhouseCoopers d.o.o. skupaj izvajata projekt za izdelavo predhodnih ocen za izvajanje finančnih instrumentov 2014-2020. Namen projekta je zagotoviti ugodne povratne vire financiranja (krediti, garancije, kombinacija s subvencijami, …) za financiranje različnih dejavnosti/projektov gospodarstva, ki jih bo Republika Slovenija zagotovila z  EU sredstvi.

Prvi del projekta predstavlja določitev vrzeli financiranja, ki obstaja na finančnih trgih. Potrebno je ugotoviti potrebe gospodarstva po različnih povratnih virih financiranja, zato je bil pripravljen vprašalnik, ki ga najdete na povezavi: pwc.qualtrics.com/SE/.

Vabimo vas k izpolnitvi vprašalnika, ki je pomemben del analize ponudbe povpraševanja po finančnih viri s strani gospodarstva.

Akcije dokumenta
Barvni ornament

Informacije o pridobivanju evropskih sredstev na spletni strani

Ali se vam zdi, da je na spletni strani dovolj informacij o pridobivanju evropskih sredstev?

  • informacij je preveč
  • informacij je ravno prav
  • informacije so pomankljive
  • informacij ni dovolj
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana

RSS      Stik      Struktura strani