S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov  /  Obveščanje javnosti  /  Novice evropskih skladov  /  Aktualne novice  /  Ministrica Alenka Smerkolj in evropska komisarka Corina Crețu na ogledu projektov v Obalno-kraški regiji

Ministrica Alenka Smerkolj in evropska komisarka Corina Crețu na ogledu projektov v Obalno-kraški regiji

Ljubljana, 23. januar 2015 – V luči nedavne potrditve ključnih programskih dokumentov, ki bodo v programskem obdobju 2014–2020 podlaga za črpanje evropskih sredstev v Sloveniji, je včeraj v Ljubljano pripotovala evropska komisarka za regionalno politiko Corina Crețu. Sestala se je z gostiteljico, ministrico za razvoj, strateške projekte in kohezijo Alenko Smerkolj, s katero sta se pogovarjali o dosedanjem izvajanju evropske kohezijske politike 2007–2013 ter izzivih v programskem obdobju 2014–2020. Danes sta si delegaciji Republike Slovenije in Evropske komisije ogledali nekatere projekte, ki so bili s pomočjo sredstev evropske kohezijske politike sofinancirani v Obalno-kraški regiji.

Evropska komisarka Corina Crețu si je v spremstvu ministrice za razvoj, strateške projekte in kohezijo, Alenke Smerkolj, ogledala Škocjanske jame, projekt Modernizacije obstoječe železniške proge Divača-Koper, kjer se je delegaciji pridružil minister za infrastrukturo dr. Peter Gašperšič in projekte, za katere je uspešno kandidiralo podjetje Mitol, tovarna lepli, d. d., kjer je delegacijo spremljal tudi minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek.

Akcije dokumenta
Barvni ornament

Informacije o pridobivanju evropskih sredstev na spletni strani

Ali se vam zdi, da je na spletni strani dovolj informacij o pridobivanju evropskih sredstev?

  • informacij je preveč
  • informacij je ravno prav
  • informacije so pomankljive
  • informacij ni dovolj
Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, Kotnikova 5, 1000 Ljubljana

RSS      Stik      Struktura strani