S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Nasmeh za vse

O PROJEKTU Nasmeh za vse

Projekt Nasmeh za vse omogoča ranljivim skupinam zasavskega prebivalstva dostopne storitve za boljše počutje, ohranjanje in izboljšanje zdravja. Rezultat so usposobljeni uporabniki in zaposleni v zasavskem Varstveno delovnem centru, ki izvajajo sprostitvene tehnike, masažo, rekreacijo, svetujejo o zdravi prehrani. Storitve nudijo uporabnikom in ostalim ranljivim skupinam Zasavja v namensko opremljenih prostorih pod vodstvom zaposlene. Izdali so tudi publikacijo »Podarjamo nasmeh za vse z mavričnimi triki za boljše počutje« in didaktično igro »Nasmeh za vse«.

Okvirna vrednost projekta:105.000 evrov

Okvirni EU prispevek:67.000 evrov

FOTO: Polona Audič

PROGRAM DOGODKA

Kdaj: 14. 5. 2019

Kje:  VDC Zagorje ob Savi, Cesta 9. avgusta 59c, Zagorje ob Savi.

10:30 - 12:00

Nasmeh za vse v obliki delavnic za dobro počutje:

  • masaže, ki jih bodo nudili naši uporabniki (invalidne osebe – podiranje stereotipov o njihovi nezmožnosti za takšna dela),
  • skupinska rekreacija pod vodstvom uporabnikov in nasveti za zdravo življenje po knjižici Nasmeh za vse z mavričnimi triki,
  • igranje didaktične igre Nasmeh za vse z uporabniki ZASAVSKEGA VDC-JA.

17:00-19:00
Okrogla miza z Nastjo Mulej na temo pomena inovativnih projektov za razvojno naravnan (zasavski) javni sektor, ki uresničuje potrebe uporabnikov, učencev in občanov ter izkorišča možnost črpanja evropskih sredstev. Še posebej na področjih, kjer država sistemsko ne zagotavlja potrebnih sredstev.