S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Skupaj zmoremo več

O PROJEKTU Skupaj zmoremo več

Projekt je namenjen ranljivim skupinam, predvsem invalidom oz. gibalno oviranim prebivalcem različnih starosti, ki se vključujejo v družbeno življenje preko prilagojenih športnih in drugih aktivnosti, kot sta kolesarstvo in joga. Izvajajo jih s pomočjo prilagojenih pripomočkov in z usposobljenimi mentorji. Z motivacijskimi predavanji in delavnicami ranljive skupine spodbujajo k aktivnemu preživljanju časa in vključenosti v družbo. Rezultati projekta, ki ga izvaja Zavod Ars viva, pa so pripomogli tudi k razvoju ponudbe dostopnega turizma na območju LAS Notranjska.

Okvirna vrednost projekta: 42.000 evrov

Okviren EU prispevek: 29.000 evrov

FOTO: Ars Viva

OKVIRNI PROGRAM DOGODKA

Kdaj: 12. 5. 2019 ob 9.00.
Kje: Youth hostel ars viva, Podcerkev 24, Stari trg pri Ložu

Kolesarska tura ročnih kolesarjev po Notranjski

V maju se bo po Notranjski odvijal že tradicionalni kolesarski dogodek namenjen gibalno ovirani osebam in njihovim spremljevalcem. Tokrat bodo z dodatnimi prilagojenimi kolesi in električnimi priklopi za invalidske vozičke, omogočili udejstvovanje tudi tistim, ki nimajo lastnih koles.Dogodek bodo zaključili z druženjem ob izviru Obrha.