S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Večgeneracijski center Goriške - Tolmin

O PROJEKTU Večgeneracijski center Goriške – svetla stran življenja

Večgeneracijski center Goriške predstavlja osrednji prostor zbiranja v lokalnem okolju, njegov namen pa je druženje, ohranjanje oziroma širjenje socialne mreže in zadovoljevanje potreb različnih oblik družin, posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih, starejših in drugih ranljivih skupin. Dejavnosti centra so preventivne narave in so namenjene socialnemu vključevanju ranljivih skupin oziroma preprečevanju zdrsa v socialno izključenost. Vključitev uporabnikov v vse dejavnosti Večgeneracijskega centra Goriške je prostovoljna in brezplačna.

  • Okvirna vrednost projekta: 575.000 evrov
  • Okviren EU prispevek: 460.000 evrov

 FOTO: SVRK

Kdaj: 13. 5. 2019 od 9.00 do 12.00

Kje: Tolmin, Trg tigrovcev 5

Ustvarjalna delavnica: PRIPRAVA DOMAČIH ČISTIL
Kis, soda bikarbona, sol, voda so sestavine, ki naravno očistijo naš dom. Z dodatkom eteričnih olj, pa lahko poskrbimo za prijeten vonj. Izdelali bomo tekoči pralni prašek, mehčalec za perilo, prašek za pomivalni stroj, tekoči prašek za ročno pomivanje posode. Udeleženke dobijo vse izdelke in gradivo, kjer bo še nekaj receptov za izdelavo domačih čistil. S seboj prinesite 3 pollitrske plastenke in eno posodico za prašek za pomivalni stroj. Delavnico bo vodila Jana Istenič.