S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Krepitev zdravja za vse – Maribor

O PROJEKTU Krepitev zdravja za vse

V projektu nadgradnje in razvoja preventivnih programov za otroke, mladostnike in odrasle sodeluje 25 zdravstvenih domov iz vse Slovenije. Strokovnjaki iz zdravstvenih domov in njihovih centrov za krepitev zdravja skupaj s člani lokalnih skupnosti načrtujejo in izvajajo različne aktivnosti, s katerimi prebivalce spodbujajo k zdravemu načinu življenja. Hkrati s podporo Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje, ki v vzporednem projektu MoST (Model skupnostnega pristopa za krepitev zdravja in zmanjševanje neenakosti v zdravju v lokalnih skupinah) skrbita za strokovno podporo oblikovanja preventivnih programov, premoščajo ovire pri dostopu do preventive in tako prispevajo k boljšemu zdravju prebivalcev.

Več o projektu

Okvirna vrednost projekta vseh zdravstvenih domov: 11,2 milijona evrov

Okvirni EU prispevek: 9 milijona evrov

FOTO: Zdravstveni dom Maribor, Nataša Vidnar

OKVIREN PROGRAM DOGODKA

Kdaj: 17. in 18. 5. 2019

Kje: Maribor

17.5. 2019 v Zdravstvenem domu Maribor: » DAN ODPRTIH VRAT- z gibanjem do zdravja!«

Med 8. in 11.uro  meritve dejavnikov tveganja s svetovanjem ter druge aktivnosti

Ob 10.uri predavanje v multimedijski učilnici

V avli ZD Maribor: SVIT info točka in predstavitev Društev

17. in 18.5.: predstavitev aktivnosti CKZ ZD Maribor na 1. Sejmu ZDRAVJE in ŠPORT (Ledna dvorana Maribor) s predavanji in aktivnim odmorom