S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Kohezija do 2013 English

Za povečavo in pomanjšavo elementov uporabljajte tipki CTRL+ ali CTRL-.

EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2017

Glasovanje ni bilo uspešno. Od zadnjega glasovanja v tej kategoriji še ni minil 1 dan. ×

»Leta 2015 sem bila brezposelna in sem iskala možnosti, kam bi se lahko vključila, da bi si nabrala več izkušenj,« tako svojo zgodbo začenja Polona. Naletela je na program usposabljanja na delovnem mestu, ki ga je sofinanciral Evropski socialni sklad in tudi z njegovo pomočjo prišla do zaposlitve.

Kako pa se začenja tvoja EU zgodba?

Morda dobiš navdih za svojo podjetniško idejo, novo znanje ali kakšno drugo koristno informacijo pri glasovanju za enega od spodaj predlaganih projektov. Gre za odlične zgodbe ljudi, organizacij, podjetij in drugih, ki jih podpiramo s sredstvi Evropskega socialnega sklada, Evropskega sklada za regionalni razvoj in Kohezijskega sklada.

Slovenija zaključuje programsko obdobje 2007–2013 kot ena najuspešnejših držav članic EU. Skupaj smo uresničili več kot 5700 projektov, ki so Sloveniji prinesle mnoge uspešne zgode, številnim ljudem pa lepšo prihodnost. Samo Evropski socialni sklad, ki prav v teh dneh praznuje 60 let delovanja, je v zadnjih desetih letih pomagal skoraj 760.000 ljudem v Sloveniji na področju zaposlovanja, izobraževanja, prijazne javne uprave in na drugih področjih.

Uspešni projekti, ki Sloveniji prinašajo dodano vrednost, državljanom pa zaupanje v njihovo upravljanje, so naš ključni cilj tudi pri izvajanju evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020. Do leta 2023 ima Slovenija na voljo dobre 3 milijarde evrov razpoložljivih evropskih sredstev, s katerimi smo do sedaj podprli več kot 184 projektov, programov ali javnih razpisov v skupni vrednosti več kot 900 milijonov evrov, ki imajo skupni cilj: rast in nova delovna mesta.

Predlogi projektov, ki ste nam jih poslali do 15. marca, so po vašem izboru in ste nam jih poslali iz cele Slovenije. Razvrstili smo jih po slovenskih statičnih regijah, zanje pa lahko glasujete do 8. maja 2017. Na dan Evrope 9. maja bomo razglasili regijske zmagovalce z največ prejetimi glasovi. Vsi skupaj se bodo predstavili na dnevu odprtih vrat EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 9. in 10. junija 2017.

KAKO POTEKA GLASOVANJE?

Vsak dan lahko glasujem za en projekt v vsaki regiji.

Glasovanje je vezano na IP. V podjetjih in organizacijah je lahko na en IP vezanih več računalnikov, kljub temu lahko glasuje samo en iz enega IP. 

V vsaki regiji bo zmagal projekt, ki bo dobil največ glasov na naši spletni strani.

In kdo dobi nagrado?

 • Predlagatelji zmagovalnih projektov v vsaki regiji
 • 20 izžrebanih glasovalcev, ki nam bodo zaupali svoj elektronski naslov, bo dobilo praktične promocijske izdelke. Poleg tega bomo izžrebali tudi srečneže, ki bodo prejeli nagradne bone za tek na smučeh, zip-line in vetrovnik.

OBRAZLOŽITVE:

*Če se je projekt izvajal v več regijah, smo ga umestili v regijo, kjer se je začel izvajati, iz katere regije je prišel prvi predlog, glede na sedež vodilnega partnerja ali glede na največje število udeležencev.

** Projekti v posamezni regiji so navedeni v vrstnem redu, kot so prihajali predlogi.

*** Če je bilo več predlagateljev projekta, smo navedli prvega.

**** Če ni navedeno drugače, so objavljene fotografije predlagatelja. Če fotografij projekta ni bilo ali so bile v formatu, ki ga ni bilo mogoče objaviti, smo dodali simbolične fotografije avtorja Črta Slavca.

Projekte, ki se bodo predstavili, boste izbrali vi, zato do 8. maja 2017 oddajte svoj glas za enega izmed spodnjih predlogov:

Pomurska statistična regija

 • 01 Usposabljanje na delovnem mestu 2015

  Projekt je predlagal/a Polona Köveš: »Ker sem se tri mesece imela možnost usposabljati na področju projektnega vodenja in nato tudi uspešno pridobila svoj prvi projekt :)»


  GLASUJ

  Število oddanih glasov: 440

 • 02 Ustvarjam za zagon, Kulturnik!

  Projekt je predlagal/a Ivana Stipic Lah: »Zelo zanimiva vsebina, ki povezuje lokalno skupnost in manjšinska društva ter omogoča pridobivanje novih veščin«.


  GLASUJ

  Število oddanih glasov: 100

 • 03 Zaposli.me

  Projekt je predlagal/a Erika Hvala: »Dobro sodelujemo z Zavodom. Zaposlili smo osebe iz javnih del, Zaposli.me pa je eden redkih, ki pomaga osebam nad 30 let lažje najti službo«.


  GLASUJ

  Število oddanih glasov: 118

Podravska statistična regija

Koroška statistična regija

Savinjska statistična regija

Posavska statistična regija

Statistična regija jugovzhodna Slovenija

Osrednjeslovenska statistična regija

Gorenjska statistična regija

Primorsko-notranjska statistična regija

Goriška statistična regija

Obalno-kraška statistična regija

Zasavska statistična regija