S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Vsi projekti EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2017

»Leta 2015 sem bila brezposelna in sem iskala možnosti, kam bi se lahko vključila, da bi si nabrala več izkušenj,« tako svojo zgodbo začenja Polona. Naletela je na program usposabljanja na delovnem mestu, ki ga je sofinanciral Evropski socialni sklad in tudi z njegovo pomočjo prišla do zaposlitve.

Slovenija zaključuje programsko obdobje 2007–2013 kot ena najuspešnejših držav članic EU. Skupaj smo uresničili več kot 5700 projektov, ki so Sloveniji prinesle mnoge uspešne zgode, številnim ljudem pa lepšo prihodnost. Samo Evropski socialni sklad, ki prav v teh dneh praznuje 60 let delovanja, je v zadnjih desetih letih pomagal skoraj 760.000 ljudem v Sloveniji na področju zaposlovanja, izobraževanja, prijazne javne uprave in na drugih področjih.

Uspešni projekti, ki Sloveniji prinašajo dodano vrednost, državljanom pa zaupanje v njihovo upravljanje, so naš ključni cilj tudi pri izvajanju evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020. Do leta 2023 ima Slovenija na voljo dobre 3 milijarde evrov razpoložljivih evropskih sredstev, s katerimi smo do sedaj podprli več kot 184 projektov, programov ali javnih razpisov v skupni vrednosti več kot 900 milijonov evrov, ki imajo skupni cilj: rast in nova delovna mesta.

Predlogi projektov, ki smo jih prejeli do 15. marca, so po izboru javnosti in so bili poslani iz cele Slovenije. Razvrščeni so po slovenskih statičnih regijah, zanje pa se je glasovalo do 8. maja 2017. 

Projekte, ki se predstavljajo kot primeri dobrih praks je izbrala javnost. Za spodnje predloge je bilo skupaj oddanih 63.642 glasov.

Pomurska statistična regija

 • 01 Usposabljanje na delovnem mestu 2015/2015 On-the-Job Training

  Projekt je predlagal/a Polona Köveš: »Ker sem se tri mesece imela možnost usposabljati na področju projektnega vodenja in nato tudi uspešno pridobila svoj prvi projekt :)»


  Število prejetih glasov: 597

 • 02 Ustvarjam za zagon, Kulturnik!

  Projekt je predlagal/a Ivana Stipic Lah: »Zelo zanimiva vsebina, ki povezuje lokalno skupnost in manjšinska društva ter omogoča pridobivanje novih veščin«.


  Število prejetih glasov: 132

 • 03 ZAPOSLI.ME/EMPLOY.ME

  Projekt je predlagal/a Erika Hvala: »Dobro sodelujemo z Zavodom. Zaposlili smo osebe iz javnih del, Zaposli.me pa je eden redkih, ki pomaga osebam nad 30 let lažje najti službo«.


  Število prejetih glasov: 159

Podravska statistična regija

Koroška statistična regija

Savinjska statistična regija

Posavska statistična regija

Statistična regija jugovzhodna Slovenija

Osrednjeslovenska statistična regija

Gorenjska statistična regija

Primorsko-notranjska statistična regija

Goriška statistična regija

Obalno-kraška statistična regija

Zasavska statistična regija